CERRADO HASTA VERANO DE 2023

Open Your Mind! - Opening La Marabanda

Open Your Mind!

Obre la teva ment a noves experiències. Gaudeix de nou de les millors sensacions amb tots els sentits. Després de 365 dies, arriba un dels opening més esperats de la temporada.
Teníem moltes ganes d’anunciar-te que reobre La Marabanda, el teu original Mediterranean Oasis.
L’estiu és ben a prop i un bon senyal de la seva proximitat és que pugen les temperatures i obren espais on poder sentir larefrescant brisa del mar. La Marabanda t’ofereix gastronomia mediterrània amb cuinaoberta per degustar peix de llotja de Vilanova, selectes carns amb certificat debenestar animal Welfair i les nostres especialitats a la carta amb la signatura del xef Carlos Ramírez.
Ara els dies s’allarguen i disposem de moltes més hores per a compartir el nostre temps de lleure amb la millor companyia. Elssunsets a La Marabanda tenen fama de ser espectaculars vistos des de la nostraexclusiva terrassa amb piscina i servei d’hamaques i balineses. I la zona més chillsempre t’ofereix l’al·licient afegit de la cocteleria d’autor elaborada pel bartenderEmanuel Meleiro.
I els caps de setmana, les sessions musicals des de la cabina de La Marabanda són women power amb les nostres tres djs residents:Tatiana Cabezas, Corina Kuhar i Hita de Pawla. 
Informació adicional:
Festa Opening La Marabanda, dissabte 14 de maig, a partir de les 23:59h
Publicada